Aircoservice Actie!

Actie: Aircoservice incl. 100 gram gas en een gratis geurbehandeling voor €75,-

* Inclusief 100 gram R134a koudemiddel. Prijs voor R1234yf op aanvraag.

AutoFirst Rietman Haaksbergen zorgt ervoor dat u fris de zomer in gaat. Profiteer daarom snel van onze aircoservice actie. Voor slechts €75,- ontvangt u een volledig uitgevoerde aircoservice plus een gratis geurbehandeling. 

Met warme dagen wilt u de perfecte temperatuur in de auto. Een aangename temperatuur zorgt namelijk niet alleen voor een aangenamere temperatuur in uw auto, maar ook uw reactievermogen neemt toe. Om dit te realiseren moet uw airco goed werken. Een airco verliest gemiddeld 10 procent koudemiddel per jaar. Koudemiddel zorgt voor koeling en de smering van de airco. Bij gebruik van de airco en te weinig koudemiddel, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Daarom is het van belang dat u ook de airco goed onderhoud!

Plan vandaag nog een aircoservice bij AutoFirst Rietman Haaksbergen en ontvang een gratis geurbehandeling. Tijdens gebruik van de airco nestelen stof, bacteriën en schimmels zich in de filterbehuizing en luchtkanalen van het systeem. Hierdoor vermindert de luchtkwaliteit en ontstaan er vieze geurtjes. Alleen met een goed gevuld en gereinigd aircosysteem krijgt u de perfecte temperatuur in uw auto!

Bovag garantie

Auto Onderhoud Plan

Bespaar tot 300 euro,- per jaar op uw autokosten!

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Rietman Mobiliteitsgarantie 

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Kom naar AutoFirst Rietman!

Lees meer