Win 2 tickets voor de F1 in Spa Francorchamps

Win 2 tickets voor de F1 in Spa Francorchamps (zondag)

De prijs bestaat uit 2 toegangskaarten voor de F1 Spa Francorchamps op zondag 1 september incl. €150,- zakgeld. De winnaar zal door Stichting AutoFirst geloot worden na afloop van de actieperiode.

 

Actievoorwaarden en spelregels

 1. Winacties worden uitgeschreven door de Stichting AutoFirst onder de handelsnaam AutoFirst. Deze actie wordt landelijk gehouden bij AutoFirst garages die deelnemen aan de extra Facebookondersteuning van AutoFirst. Andere AutoFirst garages zijn dan ook uitgesloten van deelname. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie hebt gegeven onder een door ons geplaatst bericht (‘Actiepost’) op Facebook (liken facebookpagina, liken post, etc.). Vanaf dat moment maak je kans om te winnen;

 

De actie werkt als volgt:

Like de geplaatste post van 13-5-2019 of 17-5-2019 (hierna: ‘Actiepost’) op een AutoFirst Facebookpagina. Actieperiode: 13-5-2019 tot 21-5-2019.

 1. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie. Dit betekent dus ook dat je niet meerdere keren mag deelnemen op andere AutoFirst Facebookpagina’s!
 2. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.
 3. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
 4. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. Deelname aan deze Actie staat open voor een ieder die gedurende de verloting in Nederland woont. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren door hun deelname schriftelijke toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor hun deelname aan de Actie. Deelnemers zullen deze toestemming op het eerste verzoek van AutoFirst schriftelijk tonen.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of Facebook Messenger waarmee aan de actie is deelgenomen.
 8. AutoFirst kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door AutoFirst voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Gegevens worden na bekendmaking van de winnaar(s) verwijderd;
 12. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door AutoFirst.
 13. AutoFirst handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 14. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 16. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met AutoFirst, e-mail: info@autofirst-nederland.nl. Je ontvangt binnen 5 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.
 17. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door of geassocieerd met Facebook. Facebook is op geen enkele wijze aansprakelijk voor zaken met betrekking tot deze actie.
 18. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord door of gelieerd aan de F1, Spa Francorchamps. Beide partijen zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor zaken met betrekking tot deze actie.
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Kom naar AutoFirst Rietman!

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Rietman Mobiliteitsgarantie 

Lees meer
Bovag garantie

Auto Onderhoud Plan

Bespaar tot 300 euro,- per jaar op uw autokosten!

Lees meer