Tips

Met de volgende tips kunt u uw auto in topconditie houden!

Remvloeistof verversen

Remvloeistof is hygroscopisch, dit betekent dat het vocht aantrekt en opneemt. De vloeistof haalt dus continu vocht uit de lucht, waardoor het kookpunt van de remvloeistof daalt. Bij intensief remmen en de warmte die daarbij vrijkomt, kan de remvloeistof eerder gaan koken en zullen er dampbellen in het systeem ontstaan. Het rempedaal kan geheel op de bodem getrapt worden en u kunt niet meer remmen.

Deze situatie kan ontstaan als u met vakantie bent en met een caravan achter de auto rijdt. De controle en het verversen van de remvloeistof is dus van levensbelang! Wij controleren en vervangen indien nodig de oude remvloeistof voor nieuwe remvloeistof voor slechts € 49,-!

Airco check

Voor het beste klimaatcomfort in uw auto is regelmatig onderhoud aan de airco absoluut noodzakelijk. Bacteriën, sporen en schimmels zetten zich vast op de airco-componenten en kunnen allergische reacties veroorzaken zoals niezen, hoesten en tranende ogen. Wij kunnen voor € 30,- de componenten desinfecteren, waardoor deze reacties worden voorkomen.

Bovag garantie

Auto Onderhoud Plan

Bespaar tot 300 euro,- per jaar op uw autokosten!

Lees meer
Bovag garantie

Autopech? Mobiliteitsgarantie

AutoFirst Rietman Mobiliteitsgarantie 

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Kom naar AutoFirst Rietman!

Lees meer